Εγκαταστάσεις

Υπηρεσίες

Θα σας πληροφορήσουμε ότι αφορά τη διαμονή σας

Η ευγενική και πεπειραμένη ομάδα της υποδοχής μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για πληροφορίες καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Θα σας πληροφορήσουμε ότι αφορά τη διαμονή σας  όπως και για κρατήσεις, εκδρομών, αεροπορικών εισιτηρίων ή απλά πληροφορίες για ταξί και λεωφορεία.

Αφήστε τις κάρτες και τα γράμματά σας στην υποδοχή. Ακόμη και αν χρειάζεστε courier θα σας εξυπηρετήσουμε. Αν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας χρειαστείτε ιατρική βοήθεια, θα ειδοποιήσουμε το γιατρό οποιαδήποτε ώρα. Ενημερωθείτε από την υποδοχή σχετικά με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μηχανών και ποδηλάτων.

Μπορείτε να πάτε στα γύρω χωριά και κάποιες μικρές εκδρομές με το λεωφορείο του ξενοδοχείου. Μπορούμε να σας προτείνουμε πολλές επιλογές που θα κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο όμορφες.

beautiful pine Pefkohori Halkidiki
Chrousso Village Hotel 4

Τι προσφέρουμε στους πελάτες μας

Στα δωμάτια γίνεται καθημερινή καθαριότητα  και αλλαγή των λινών κάθε τρεις μέρες. Κάθε δωμάτιο έχει το χρηματοκιβώτιό του. Για τη δική σας εξυπηρέτηση έχουμε διαμορφωμένο χώρο πλυντηρίου και στεγνωτηρίου. Ενημερώστε την υποδοχή για την ώρα που επιθυμείτε να ξυπνήσετε.

24 ώρες Υποδοχή

Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων

Πισίνες

Χρηματοκιβώτιο

Διάφοροι τύποι μαξιλαριών

Υπηρεσία πλυσίματος

Δωρεάν Wi-Fi

24 ώρες ζεστό νερό

Εκδρομές

Δορυφορική τηλεόραση

Πρωινό

Δυνατότητα παροχής laptop ή tablet κατόπιν διαθεσιμότητας

Υπηρεσίες

Φύλαξη και μεταφορά αποσκευών

Υπηρεσία αφύπνισης

Κοινόχρηστος υπολογιστής με σαρωτή-εκτυπωτή

Επιπλέον πετσέτες για την πισίνα ή τη θάλασσα

Καλώς ήλθατε στο Chrousso Village,
το «σπίτι μακριά από το σπίτι» στο Παλιούρι.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η ευγενική και πεπειραμένη ομάδα της υποδοχής μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για πληροφορίες καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Μπορούμε να σας προτείνουμε πολλές επιλογές που θα κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο όμορφες.

Πισίνα με φρέσκο νερό

Πισίνα με φρέσκο νερό

Μίνι μάρκετ

Μίνι μάρκετ

Υπηρεσίες συνεδρίων

Υπηρεσίες συνεδρίων